Είναι πολύ ευχάριστο όταν έρχεται η υλοποίηση των προτάσεων

Είναι πολύ ευχάριστο όταν έρχεται η υλοποίηση των προτάσεων

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Οκτώβριος έχει φτάσει στα μέσα του, αλλά ο καιρός καλά κρατεί στην ελαφρά καλοκαιρινή κατάσταση του. Μπορεί τα πρωινά και όταν πέφτει ο ήλιος να νιώθουμε μια ελαφριά ψύχρα, όμως όσο ακόμα η γκαρνταρόμπα δεν περιλαμβάνει τα αμιγώς χειμωνιάτικα ρούχα, μπορούμε να λέμε ότι είμαστε ακόμα ελαφρώς καλοκαιρινοί. Αλλά, ο χειμώνας καραδοκεί, αφού τα ξημερώματα της μεθεπόμενης Κυριακής τα ρολόγια θα γυρίσουν στη χειμερινή ώρα και θα αρχίζει να νυχτώνει πολύ νωρίς, κάτι που ασχέτως καιρού μας δείχνει ότι θα πρέπει να αρχίζουμε να κατεβάζουμε από το πατάρι τα μπουφάν και τα παλτό μας.

Στα υπόλοιπα της επικαιρότητας, την Κυριακή έχουμε την τελευταία μεγάλη και μαζική εκλογική διαδικασία της χρονιάς, με τη διεξαγωγή του Β’ γύρου των εκλογών σε όσους δήμους και περιφέρειες δεν «ξεμπέρδεψαν» από την πρώτη Κυριακή. Μετά τη διεξαγωγή και του 2ου γύρου θα έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της χώρας, οπότε και θα τους ευχηθούμε καλή θητεία και δύναμη, αλλά και να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα καλά για τον τόπο τους. Όσοι ψηφίζουν σε δήμους και περιφέρειες που έχουν 2ο γύρο, θα τους συμβουλεύαμε σε κάθε περίπτωση να μπουν στον κόπο και να πάνε να ψηφίσουν επιλέγοντας έναν από τους δύο υποψηφίους. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά δεν είναι σωστό να αφήνεις να αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα για τα επόμενα 5 έτη, αλλά και γενικά όταν σου δίνεται το δικαίωμα να ψηφίσεις να το μετατρέπεις σε υποχρέωση και να το πράττεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts