Ασφαλιστικές εργασίες

Αντιπροσωπεύουμε μία από τις μεγαλύτερες και φερεγγυότερες ασφαλιστικές εταιρίες, ώστε η κάλυψη των κινδύνων να είναι απόλυτα σίγουρη αλλά και η προσφορά τιμών να είναι η ανταγωνιστικότερη, λόγω των εκατοντάδων πελατών μας. Εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας συμβουλεύσει και θα σας δώσει λύση σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό ζήτημα που αφορά είτε ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις σε ασφαλίσεις όπως:

- Αυτοκινήτων  - Οδικής Βοήθειας 
 - Επιχειρήσεων  - Κατοικίας
 - Αστικής Ευθύνης  - Πάγιων Εξόδων
 - Διαγνωστικών Εξετάσεων  - Δανείων
 - Δανειολήπτη  - Φόρων Κληρονομιάς
 - Ομαδικές  - Σύνταξης
 - Υγείας  ... και πολλές άλλες

 

Έχετε ανασφάλιστο όχημα; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε...

Περισσότεροι από 700.000 ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων (επιβατικών, επαγγελματικών, δίκυκλων) θα λάβουν στις επόμενες μέρες ειδοποιητήριο από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων εσόδων (ΓΓΔΕ), με το οποίο θα καλούνται εντός 15 ημερών να ασφαλίσουν το όχημα τους, πληρώνοντας ταυτόχρονα πρόστιμο 250€.

Όσοι όμως προλάβουν και το ασφαλίσουν πριν λάβουν το ειδοποιητήριο της εφορίας θα γλυτώσουν το πρόστιμο.

Όσοι δεν προλάβουν θα έχουν περιθώριο 15 ημερών για να το ασφαλίσουν, καταβάλλοντας όμως παράλληλα το πρόστιμο των 250€.

Σε όσους αγνοήσουν το ειδοποιητήριο, θα αναλαμβάνουν ρόλο οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες θα προχωρούν.

 • Σε αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας, αφαίρεση πινακίδων και την άδεια ικανότητας για 6 μήνες και για 2 χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ τον επικουρικού κεφαλαίου 1.000€ για λεωφορεία και Φ.Δ.Χ., 500€ για τα επιβατικά και 250€ για τα δίκυκλα.

Σύμφωνα με την διαδικασία η (ΓΓΔΕ) 2 φορές τον χρόνο θα ελέγχει τα δεδομένα που είναι καταγεγραμμένα.

Α) Στο αρχείο της ΓΓΔΕ όπως αυτό ενημερώνεται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών καθώς και από τις Δ.Ο.Υ.

Β) Στο αρχείο του κέντρου πληροφορίων του επικουρικού κεφαλαίου ασφαλιστικής ευθύνης.

Γ) Από το αρχείο οποιαδήποτε Δημόσιας Υπηρεσίας ή υπουργείου που εκδίδει άδεια κυκλοφορίας οχημάτων.

Ποια είναι η λύση;

Με το τμήμα ασφαλειών του γραφείου μας, μπορείτε να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς γιατί:

 1. Σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη δυνατή ασφάλιση προτείνοντας την οικονομικότερη λύση.
 2. Επιλέγετε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.
 3. Λαμβάνετε το συμβόλαιο στο email σας.
 4. Εκτυπώνετε το συμβόλαιο από το σπίτι σας ή το γραφείο σας.

Για να ασφαλιστείτε επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: 2105154733

FAX: 2105157830

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 

Με τις ισχύουσες συνθήκες που επικρατούν στην δημόσια υγεία καθώς και το υψηλό κόστος νοσηλείας στα ιδιωτικά νοσοκομεία, η ιδιωτική ασφάλιση δίνει ουσιαστικές λύσεις, όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγείας δίνοντας την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα νοσηλείας.

Σας παραθέτουμε μερικά βασικά σημεία, στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή πριν αποφασίσετε να κάνετε ιδιωτική ασφάλιση υγείας:

 • Επιλέξτε τον ασφαλιστή σας, όχι επειδή είναι φίλος, συγγενής ή τράπεζα, αλλά γιατί είναι επαγγελματίας (κάτοχος νόμιμης αδείας, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο) είναι έμπειρος και θα μπορεί να σας συμβουλεύει, σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες σας και όποτε τον χρειαστείτε θα είναι διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.
 • Συζητήστε μαζί του με ειλικρίνεια, εκφράστε του τις ανάγκες σας, τα θέλω σας, χωρίς να ξεχάσετε να του αναφέρετε στοιχεία που αφορούν την κατάσταση της υγείας σας.
 • Δώστε προσοχή οχι μόνο στο τι καλύπτει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο γενικά, αλλά και το πώς το καλύπτει.
 • Πληροφορηθείτε ξεκάθαρα τις βασικές εξαιρέσεις του συμβολαίου και πιθανόν τις επιπλέον εξαιρέσεις που έχουν σχέση με το ιατρικό σας ιστορικό.
 • Προσέξτε το είδος του συμβολαίου υγείας « είναι πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας περίθαλψης ή και τα δύο; Είναι ισόβιο ή ετησίως ανανεούμενο;»
 • Διευκρινίστε αν θα σας καλύπτει στη θεραπεία σοβαρών ασθενειών (χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, αιμοκαθάρσεις) ή επειγόντων περιστατικών (από ασθένεια, ατύχημα) χωρίς να γίνει εισαγωγή σε νοσοκομείο.
 • Διευκρινίστε αν θα μπορείτε να έχετε δυνατότητα ελεύθερης επιλογής νοσοκομείου, χωρίς να αλλάζουν οι καλύψεις του συμβολαίου σας.
 • Επιπλέον αν έχετε κοινωνική ασφάλιση θα μπορείτε να την συνδυάζετε σε περίπτωση νοσηλείας με την ιδιωτική, ώστε να έχετε επιπλέον οφέλη;
 • Πιθανή διαφοροποίηση των συμβεβλημένων νοσοκομείων από την ασφαλιστική εταιρεία, θα επηρεάζει την συμμετοχή σας στα έξοδα νοσηλείας;

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ


Εκτύπωση   Email

Author’s Posts