Γιατί η Μήδεια, εκτός από χιόνια, πρέπει να μας φέρει και παρατάσεις…

Γιατί η Μήδεια, εκτός από χιόνια, πρέπει να μας φέρει και παρατάσεις…

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Η επέλαση της Μήδειας ήταν τουλάχιστον δυναμική και δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν σε αρκετές περιοχές της Αττικής, ειδικά σε αυτές του βόρειου τομέα.

Φυσικά, στη στήλη αυτή, ο ρόλος μας δεν είναι να σχολιάζουμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν και για τις ευθύνες που υπάρχουν, υπάρχουν άλλοι για αυτό, είμαστε όμως εδώ για να επισημάνουμε κάποιες άλλες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα φορολογικά ζητήματα.

Στο προηγούμενό μας άρθρο είχαμε επισημάνει ότι η προθεσμία των αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 ήταν εξ’ αρχής το λιγότερο πιεστική.

Στο άρθρο μας είχαμε τονίσει επιπλέον το θέμα της κακοκαιρίας που περιμέναμε. Χαρακτηριστικά, την περασμένη Παρασκευή είχαμε γράψει ότι «αξίζει μόνο να θυμίσουμε στους εμπλεκόμενους που κάνουν τους χρονικούς προγραμματισμούς, ότι η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι, όπως έχει αναφερθεί από τους μετεωρολόγους, εβδομάδα με πολύ ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες. Καλό θα είναι λοιπόν για να μη χαθεί το πρόγραμμα στον χιονοπόλεμο, να μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με συνθήκες ανθρώπινες και όχι υπεράνθρωπες…». Τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας στην καλύτερη περίπτωση επιβεβαιώνουν τους προβληματισμούς μας. Δεν παίξαμε μόνο χιονοπόλεμο, αλλά κάτι πολύ παραπάνω…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στo  www.e-forologia.gr 

Author’s Posts