Καλή χρονιά με ΦΠΑ και ελάχιστο εισόδημα ατομικών επιχειρήσεων

Καλή χρονιά με ΦΠΑ και ελάχιστο εισόδημα ατομικών επιχειρήσεων

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς και να έχετε ότι άλλο επιθυμείτε εσείς και οι οικογένειες σας. Το 2024 θα είναι άλλη μία χρονιά με πολλά στοιχήματα, άλλα νέα και πρωτότυπα, άλλα γνωστά και κλασικά. Βέβαια, νομίζουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει από δαύτα, οπότε τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, ή σχεδόν τίποτα για να μην υπερβάλουμε.

Πρώτο άρθρο για φέτος και είπαμε να ξεκινήσουμε με τις επιβεβλημένες ευχές για το νέο έτος, το οποίο εκτός όλων των άλλων είναι πρώτη φορά που η κατάληξη του είναι ίδια με τον βασικό συντελεστή Φ.Π.Α.. Φυσικά και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία χρονιά που συμβαίνει αυτό και να μην ακολουθήσει το Φ.Π.Α. το έτος, δηλαδή το 2025 να έχουμε 25%, ας παραμείνει το 2024 σαν μοναδικό σε αυτό το είδος του στην πορεία των χρόνων. Για να μην σκεφτεί κάποιος κάτι αρνητικό, δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις από τους αρμοδίους, απλά το αναφέρουμε και μόνο σαν την γνωστή «αρρωστημένη λογιστική προσέγγιση των αριθμών», απλά σαν παρατήρηση αυτών.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts