Τα νέα δεδομένα στις ασφαλιστικές εισφορές που έφερε η νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ

Τα νέα δεδομένα στις ασφαλιστικές εισφορές που έφερε η νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Η Μπάρμπαρα έκανε το πέρασμα της το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και ως δυναμικό. Μπορεί να μην έφτασε τα επίπεδα της περσινής Ελπίδας, αλλά όπως και να έχει το κρύο και το χιόνι της το έφερε και αυτή. Τώρα δεν γνωρίζουμε εάν θα έχουμε άμεσα επίσκεψη κάποιου άλλου επώνυμου μετεωρολογικού φαινομένου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη εβδομάδα μας επιφυλάσσει ένα πολύ ωραίο και δυνατό ντέρμπι και δεν εννοούμε ποδοσφαιρικό ή μπασκετικό , αλλά άλλου τύπου…

Αγίου Βαλεντίνου vs Τσικνοπέμπτη είναι το μεγάλο ντέρμπι και τα έχουμε και τα δύο μαζί την επόμενη εβδομάδα, ενώ τα χωρίζει η Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου που θα κάνει μάλλον τον διαιτητή των δύο αντιπάλων. Θα επικρατήσουν στο ντέρμπι τα ρομαντικά γεύματα και τα σοκολατάκια ή τα παϊδάκια και τα κοκορέτσια; Θα φανεί στο αποτέλεσμα της Παρασκευής, αν και ήδη τα “exit poll” δίνουν αρκετό προβάδισμα στα ψητά της Τσικνοπέμπτης, αλλά και τα σοκολατάκια έχουν τους φανατικούς οπαδούς τους!

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts