Ναι!!! Ήρθε το τέλος των Υ/Δ στα τμήματα εισοδήματος των Δ.Ο.Υ.

Ναι!!! Ήρθε το τέλος των Υ/Δ στα τμήματα εισοδήματος των Δ.Ο.Υ.

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Το ντέρμπι της εβδομάδας πέρασε, με την κάθε μία ημέρα να έχει τη δική της νίκη στα σετ. Είτε με λουλούδια και σοκολατάκια, είτε με ψητά και κρασιά, είχαμε μία μικρή ευκαιρία να ξεφύγουμε όσο γίνεται από την καθημερινότητα μας. Επόμενη «στάση» αποφυγής της καθημερινότητας είναι ο χαλβάς, τα καλαμαράκια, ο χαρταετός για όποιον κατέχει το άθλημα και φυσικά τα καρναβάλια με τα ανάλογα μασκαρέματα. Μία εβδομάδα υπομονή για αυτά…

Στα δικά μας δεδομένα, την Τρίτη που μας πέρασε εκδόθηκε μία αρκετά σημαντική απόφαση για τη φορολογική διαδικασία. Μάλιστα το θεωρούμε μία προσωπική επιτυχία γιατί είναι κάτι που το είχαμε προτείνει εμείς πριν περίπου ενάμιση χρόνο μέσω της αρθρογραφία μας σε αυτό το εβδομαδιαίο μας ραντεβού. Η απόφαση στην οποία αναφερόμαστε είναι η Ε.2008/2023, η οποία θα ξεμπλοκάρει αρκετά τη διαδικασία έκδοσης φορολογικών ενημεροτήτων σε σχέση με όσους φορολογούμενους εμφανίζονται να μην έχουν υποβάλλει όλες τις φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας 5ετίας .

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts