Οι «τεκμαρτοί» προβληματισμοί που θα πρέπει να επιλυθούν πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου

Οι «τεκμαρτοί» προβληματισμοί που θα πρέπει να επιλυθούν πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Νοέμβριος έφτασε στα μέσα του και ο καιρός ακόμα κρατά σε μία ελαφρώς φθινοπωρινή κατάσταση, ειδικά στα αστικά κέντρα της χώρας. Βέβαια, ήδη οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να φοράει σιγά σιγά το χειμωνιάτικο του πρόσωπο και αντίστοιχα και εμείς ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνουμε τις σχετικές αναπροσαρμογές στις ντουλάπες και στα σπίτια μας, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις των air condition που ακόμα παραμένουν «καρφωμένα» στο «cool» του καλοκαιριού.

Ίσως ο καιρός περίμενε να γιορταστεί η 50η επέτειος του Πολυτεχνείου, ίσως έχει ξεχάσει τις φθινοπωρινές συνήθειες των ενδιάμεσων καταστάσεων, αλλά όπως φαίνεται για άλλη μία χρονιά θα πάμε από χειμώνα σε καλοκαίρι και από τα πόλο φανελάκια απευθείας στα μπουφάν και στα παλτό. Καιρός ήταν βέβαια γιατί δεν ταιριάζει και πολύ να στολίζεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μαγιό!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts