Καλά ξεμπερδέματα...

Καλά ξεμπερδέματα...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Νοέμβριος φτάνει και αυτός στο τέλος του , αλλά ο γλυκός καιρός καλά κρατεί παρότι ήδη πολλές βιτρίνες και πολλά σπίτια έχουν αρχίσει να αποκτούν το αγαπημένο κόκκινο χρώμα των Χριστουγέννων. Εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν άσχημα να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα για πολύ καιρό ακόμα, αλλά δεν νομίζουμε να κάνουμε Χριστούγεννα με καιρό δροσερού Πάσχα, αφού μέχρι τότε θα κάνει τα γνωστά γυρίσματα του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτή την περίοδο παίζεται και το μουντιάλ ταυτόχρονα, πρώτη φορά στα χρονικά χειμώνα, και έχουμε αρχίσει να μπερδευόμαστε αν τελικά πάμε για Χριστούγεννα ή για Δεκαπενταύγουστο!

Ας είναι βέβαια μόνο αυτά τα μπερδέματα μας, αφού στην καθημερινότητα μας έχουμε ουκ ολίγα να αντιμετωπίσουμε, μπερδέματα που μετατρέπουν οποιαδήποτε άλλα μπερδέματα, πλην αυτά της υγείας, να δείχνουν παιχνιδάκι μπροστά στα δικά μας. Ποια είναι τα δικά μας περιβόητα μπερδέματα; Φυσικά και δεν θα τα απαριθμήσουμε, γιατί αν το κάνουμε θα γράψουμε πολυσέλιδο βιβλίο και όχι άρθρο, όμως στο σημερινό μας άρθρο θα αφιερωθούμε σε μερικά από αυτά.

 

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts