Για τα πάντα υπάρχει κάτι θετικό... Καλή ανάσταση σε όλους!!!

Για τα πάντα υπάρχει κάτι θετικό... Καλή ανάσταση σε όλους!!!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Η Μεγάλη Εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και ο καιρός φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να μας κάνει τα χατίρια, ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να γιορτάσουμε το Πάσχα που ονειρευόμασταν δύο χρόνια τώρα! Ήδη σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, αρκετοί έχουν προγραμματίσει να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να κινηθούν προς τα χωριά τους, χωρίς περιορισμούς και περίεργες «τακτικές». Φέτος, άλλωστε, αποτελούν παρελθόν οι βεβαιώσεις μετακίνησης, οι προσπάθειες εύρεσης δικαιολογιών, οι σπασμένες βρύσες, τα χαλασμένα ηλεκτρικά των εξοχικών, κ.α.!

Μην μας πείτε ότι δεν σας έχουν λείψει τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα των πελατών σας, οι οποίοι ήθελαν να γίνει ένα μικρό μαγικό ώστε να αλλάξει η κύρια κατοικία στο Ε1 για καμιά δεκαπενταριά ημέρες και να μεταφερθεί στα χωριά, αλλά στη συνέχεια να επανέλθει στην πόλη για να «μην γίνει και καμιά στραβή», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά! Εάν δεν έβρισκαν λύση με το Ε1, που προφανώς και δεν μπορούσε να γίνει, έβαζαν μπροστά το plan B, όπου μας έβαζαν έντεχνα και ύπουλα στην όλη διαδικασία της μετακίνησης.

Προφανώς και δεν έχει αξία να το συζητάμε, αλλά όλοι θυμόμασταν πόσο δύσκολα διαχειρίσιμο ήταν όλο αυτό, ενώ προφανώς και δεν άνηκε στις υποχρεώσεις μας. Βέβαια δεν ήταν, ούτε είναι, το μόνο «παράπλευρο» πρόβλημα μας. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένα από τα ταλέντα που πρέπει να έχουμε διαχρονικά σαν κλάδος, είναι την ικανότητα ελιγμών. Πρέπει μόνιμα να ελισσόμαστε σαν το χέλι και όχι μόνο… Η δουλειά μας είναι ένα μόνιμο χορευτικό κονσέρτο!!! Τώρα ποιος κάνει τον καβαλιέρο και ποιος την ντάμα, είναι κάτι σχετικό!!!...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts