Εγκύκλιος επιταγών και ανάλυση χθεσινών εξαγγελιών

Εγκύκλιος επιταγών και ανάλυση χθεσινών εξαγγελιών

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει, αλλά και φέτος δεν θα έχει καμία σχέση με αυτές που γνωρίζαμε μέχρι πρόπερυσι. Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση και με την περυσινή, αφού η φετινή μας βρίσκει με ενεργά μέτρα, κλειστές επιχειρήσεις, με κόσμο σε αναστολές εργασίας και γενικά με δεδομένα που τότε μας ήταν άγνωστα, αφού τα μέτρα περιορίζονταν απλά στην ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων και οι όποιες απαγορεύσεις σε συστάσεις. Η ιστορία έδειξε ότι απλά τότε ήταν η αρχή της περιπέτειας, απλά το διαπιστώσαμε αργότερα!

Στα δικά μας τώρα… Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά πλούσια, μπορούμε να πούμε, σε θεματολογία φορολογικών ζητημάτων, αφού είχαμε έκδοση βασικών εγκυκλίων, αλλά και τις εξαγγελίες μέτρων στήριξης ύψους 2,5 δις ευρώ που εξαγγέλθηκαν χθες το πρωί από τον Πρωθυπουργό και εξειδικεύτηκαν αργότερα  από τους αρμοδίους Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς.....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts