ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ρεβεγιόν θα έκανα με τον εαυτό μου! Η επαφή μου με επιβεβαιωμένο κρούσμα με έχει θέσει σε οικειοθελή καραντίνα. Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι δεν θα ευχηθείς στην οικογένειά σου, δεν θα τους πεις από κοντά Χρόνια Πολλά… Δυστυχώς, θα το ζήσουμε κι αυτό. Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι το συγγενικό μου πρόσωπο που βρέθηκε θετικό, έχοντας κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, περνάει τον κορωνοϊό πολύ ελαφριά.

Σαν σήμερα, την τελευταία μέρα του 2020, μιλούσαμε για μια διαφορετική χρονιά, η οποία χαρακτηρίστηκε από τα lockdown, από επιχειρήσεις με περιορισμούς ή κλειστές με κρατική εντολή, από επιστρεπτέες προκαταβολές, δηλώσεις covid, μειώσεις ενοικίων, e-mail και ραντεβού με τις δημόσιες υπηρεσίες, εμάς ως κλάδο πνιγμένους σε δεκάδες Νόμους, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και εκατοντάδες Εγκυκλίους…

Έναν χρόνο μετά τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και πολύ… Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και με την παραλλαγή της «Όμικρον» τα υγειονομικά κριτήρια έχουν αρχίσει να αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Από τα 4.801 κρούσματα στις 15/12/2021, έχουμε φτάσει στα 35.580 στις 30/12 και σήμερα αναμένουμε με αγωνία τον αριθμό… Και να σκεφτεί κανείς ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, είμασταν στις 2.000 περίπου και ανησυχούσαμε για το πόσο πολλά ήταν! Δυστυχώς, όπως ανέφεραν οι ειδικοί, είμαστε ακόμα στην αρχή, αφού η πανδημία και η νέα μετάλλαξη θα κορυφωθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου και έπειτα.

Κι έτσι, ήρθαν από χθες το πρωί τα νέα μέτρα…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts