Ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγαν και τα κλικ...

Ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγαν και τα κλικ...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει στα τέλη του, ενώ παράλληλα άλλη μια επώνυμη κακοκαιρία θα κάνει την παρουσία της με την επιθυμία όλων να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερη γίνεται. Κάτι το οποίο θεωρούμε ότι εύχονται και οι «νονοί» του ονόματος, αφού της έδωσαν το όνομα «Ελπίς».

Ελπίδα λοιπόν, η οποία εκτός από το όνομα ενός καιρικού φαινομένου θα θέλαμε πάρα πολύ όλοι μας να συνοδεύει κι άλλες καταστάσεις! Όλοι μας, θεωρούμε, πρέπει να έχουμε την ελπίδα ότι το 2022 θα είναι το έτος που θα αφήσουμε πίσω όλες αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε από τον Μάρτιο του 2020.

Μπορεί η κατάσταση να έχει ξεφύγει από την κατηγορία «έκτακτη», όμως συνεχώς διαπιστώνουμε στην καθημερινότητά μας ότι συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με πολλούς και διάφορους τρόπους. Όσο παραμένουν οι περιορισμοί κάθε είδους, ενώ παράλληλα τα νούμερα εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα υψηλά, σημαίνει ότι απέχουμε πολύ από το να φτάσουμε σε αυτό που χαρακτηρίζουμε ως «κανονικότητα». Η ελπίδα λοιπόν όλων μας είναι να φτάσουμε επιτέλους σε αυτήν, γιατί θεωρούμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας έχει λείψει πολύ!

Τώρα, για τα του οίκου μας, η λέξη «κανονικότητα» ίσως είναι άγνωστη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απλά η τελευταία διετία ήρθε και επισφράγισε την όλη κατάσταση. Με λίγα λόγια, εδώ ισχύει ξεκάθαρα η έκφραση «ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος»,...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts