Η επιδότηση ρεύματος… λίγο «διαφορετικά»

Η επιδότηση ρεύματος… λίγο «διαφορετικά»

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιούνιος μας επιφυλάσσει άλλο ένα μικρό τριήμερο bonus με τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, όμως από ό,τι φαίνεται ο καιρός δεν θα είναι και πολύ σύμμαχός μας, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ελπίδα και ευχή όλων μας βέβαια, είναι τα καιρικά φαινόμενα να είναι όσο το δυνατόν πιο ήπια γίνεται και να μην ταλαιπωρήσουν κόσμο με πλημμύρες και καταστροφές, όπως επίσης να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις με τραυματισμούς ή ακόμα χειρότερα με απώλειες ζωών. Δυστυχώς ο καιρός τα τελευταία χρόνια μας έχει τρομάξει με τη μανία που δείχνει όταν κάνει αισθητή την παρουσία του, για αυτό και θεωρούμε χρήσιμο να αρχίσουμε με αυτόν τον πρόλογο.

Κατά τα άλλα, έστω και με κακό καιρό, θεωρούμε ότι το τριήμερο θα είναι μια καλή ευκαιρία για μια μικρή ανάπαυλα, πριν μπούμε στην τελική (;) ευθεία που μας περιμένει αυτό το διάστημα. Ευθεία που βέβαια θα είναι αρκετά μεγάλη, σε επίπεδα αυτοκινητόδρομου Γερμανίας ή Ιταλίας, εκείνων των τεράστιων δρόμων δηλαδή με τις απέραντες ευθείες άπειρων χιλιομέτρων. Βέβαια, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος σε επίπεδα αυτοκινητόδρομου, αφού κρύβει λακκούβες και κακοτεχνίες, σαν κάτι ορεινούς επαρχιακούς δρόμους που έχουν να διορθωθούν από την πρώτη ασφαλτόστρωσή τους… Άρα ο δρόμος δεν θα είναι «χαλί» αλλά θα είναι «χάλι». Είδατε πόσο μαγική είναι η ελληνική γλώσσα και πόσο αλλάζει η έννοια μιας λέξης μόνο αλλάζοντας τον τόνο!!!...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts