Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος...

Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Μάιος έχει φτάσει στα μέσα του και οδεύουμε ολοταχώς στην αγαπημένη εποχή των περισσότερων πολιτών της χώρας, το καλοκαίρι, αφού ο Ιούνιος πλησιάζει! Ο καιρός δεν είναι ακόμα φουλ καλοκαιρινός, αλλά σιγά σιγά έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα φανελάκια παίρνοντας την θέση των μπουφάν, των παλτών και των μάλλινων που μας συντρόφευαν μέχρι πριν λίγο καιρό, ενώ ταυτόχρονα πολλά σπίτια έχουν ήδη μπει στο σπορ της εποχής «μάζεμα χαλιών», φυσιολογικά πράγματα δηλαδή…

Από την άλλη, η επικαιρότητα μόνο φορολογική δεν είναι αφού το τελευταίο διάστημα χωρίζεται σε δύο βασικούς τομείς. Αδιαμφισβήτητα τον πολιτικό τομέα με τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των δελτίων ειδήσεων και του τύπου γενικότερα. Προφανώς και δεν είναι δουλειά μας να συμμετέχουμε από αυτό το άρθρο σε πολιτικά σχόλια για την Κυριακή, αλλά οφείλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και δύναμη για την τελική ευθεία που θα αντιμετωπίσουν. Αυτονόητο είναι ότι δεν γίνεται να γιορτάζουν όλοι το βράδυ της Κυριακής, αλλά αυτό που αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να γιορτάσει είναι η Δημοκρατία, αφού οι εκλογές είναι η επιτομή αυτού του πολιτεύματος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποτε έγιναν αγώνες για αυτές και τώρα έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να ψηφίζουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts