Ωραίες οι εκπλήξεις… Αρκεί να βγαίνουν σε καλό!!!

Ωραίες οι εκπλήξεις… Αρκεί να βγαίνουν σε καλό!!!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιανουάριος έχει φτάσει στα μέσα του και ο καιρός εξακολουθεί να παραμένει σε σχεδόν φθινοπωρινά επίπεδα, με πολύ ελαφριές «τάσεις» χειμώνα, ενώ οι προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα δεν δείχνουν κάποια τρομερή μεταβολή. Πολλοί πλέον έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν ο χειμώνας μας έχει ξεχάσει φέτος, αφού έχουμε φτάσει 13 Ιανουαρίου και ακόμα παραπονιόμαστε για κουνούπια που βρίσκουμε στους χώρους μας! Γεγονός είναι ότι η κατάσταση δεν θυμίζει και πολύ φυσιολογική, αλλά θα φανεί στις επόμενες μέρες για το αν φέτος θα χειμωνιάσει. Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα μας, αυτά είναι σημεία των καιρών που απασχολούν τους ειδικούς. Εμάς, όπως έχετε καταλάβει, μας αρέσει πολλές φορές να τα αναφέρουμε σαν μία χαλαρή αρχή του άρθρου.

Στα δικά μας τώρα, καλό νέο μπορεί να θεωρηθεί η απεμπλοκή της έναρξης της ατομικής επιχείρησης από την αρμόδια Δ.Ο.Υ, αφού από σήμερα θα γίνεται και αυτή ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής εφαρμογής της Α.Α.Δ.Ε. που υπάρχει στην ιστοσελίδα gov.gr και για την ακρίβεια εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/enarxe-kai-luse-epikheireses/enarxe-atomikes-epikheireses.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts