Καλώς τον Αύγουστο που ‘χει παχιές τις μύγες....

Καλώς τον Αύγουστο που ‘χει παχιές τις μύγες....

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιούλιος μας αφήνει σιγά-σιγά… Ένα Σαββατοκύριακο έμεινε και ο αγαπημένος Αύγουστος μας καλωσορίζει στην αρχή της εβδομάδας γεμάτος χαρές και ανεμελιά… Έτσι θα μπορούσε να αρχίζει μια παιδική έκθεση στο δημοτικό σχολείο. Στα ενήλικά μας χρόνια η δική μας έκθεση θα άρχιζε ελαφρώς διαφορετικά, κρύβοντας βέβαια την ελπίδα ότι μέσα στις 31 ημέρες του Αυγούστου θα βρούμε κι εμείς μια μικρή ανάπαυλα από τον καθημερινό μας αγώνα δρόμου.

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι οι διακοπές και η ανάπαυλα είναι άκρως απαραίτητα στοιχεία για έναν ανθρώπινο οργανισμό, για να μπορεί να αποδώσει στη συνέχεια. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι γιατροί, αλλά και οι τεχνικοί Η/Υ για το δικό τους κομμάτι, αφού και οι υπολογιστές θέλουν κι αυτοί το απαραίτητο restart ή το απαραίτητο format. Όμως, εκτός αυτού, θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι η ζωή των υπολογιστών διαρκεί συνήθως λιγότερο από 10 έτη, οπότε καλό είναι να μην συγκρινόμαστε με αυτούς σε κανένα επίπεδο.

Τι θα καταφέρουμε να κάνουμε φέτος;

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts