Ο 15Αύγουστος θα φέρει τη νέα ρύθμιση και ίσως και την απαραίτητη παράταση;

Ο 15Αύγουστος θα φέρει τη νέα ρύθμιση και ίσως και την απαραίτητη παράταση;

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιούλιος έχει φτάσει στα μισά του δρόμου και σιγά σιγά ετοιμάζει τις αποσκευές του για να μας αφήσει και να φέρει στη θέση του τον αγαπημένο σε όλους μας διάδοχό του, τον Αύγουστο. Αγαπημένος μήνας, με πολλές ιδιαιτερότητες τα τελευταία χρόνια, ειδικά φέτος με την παράλογη προθεσμία των δηλώσεων να προβληματίζει τους πάντες, εκτός από εκείνους που την όρισαν.

Δεν χρειάζεται να προβάλουμε επιχειρήματα για το γιατί είναι παράλογη, αφού είναι από μόνη της εκτός ηθικής και σεβασμού προς έναν κλάδο που έχει βάλει όχι μόνο πλάτη, αλλά και το σώμα του ολόκληρο, προκειμένου να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια στη φάση της πανδημίας.Και σε παλαιότερα άρθρα έχουμε αναφέρει και αποδείξει ότι όλη η κοινωνική πολιτική περνάει μέσα από τα πληκτρολόγια των λογιστών φοροτεχνικών… Από αυτό και μόνο λοιπόν,η προθεσμία πρέπει να αλλάξει άμεσα. Τους υπόλοιπους τεχνικούς λόγους τους έχουμε εξηγήσει αναλυτικά στα παλαιότερα άρθρα μας «Ανοίξαμε και φέτος και σας περιμένουμε!», «Ήρθε η ώρα να σταματήσει το αστείο με το μπαλάκι των προθεσμιών…», «Επαγγελματίες ταχυδακτυλουργοί-ζογκλέρ ή λογιστές τελικά;», αλλά και σε πολλές άλλες δημόσιες παρεμβάσεις μας....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts