Τα εισερχόμενα email και τα μάτια σας...

Τα εισερχόμενα email και τα μάτια σας...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Το εβδομαδιαίο ραντεβού μας της Παρασκευής μεταφέρθηκε μία ημέρα νωρίτερα με αφορμή την αυριανή εθνική εορτή και το ευχάριστο διάλειμμα του τριημέρου που μας περιμένει. Ο καιρός φαίνεται ότι μας κάνει τη χάρη και θα είναι σύμμαχος για μία φθινοπωρινή ανάπαυλα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε ομπρέλες και αδιάβροχα μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες ευκαιρίες είναι καλό να μην μένουν ανεκμετάλλευτες και όποιος μπορεί να τις χρησιμοποιεί προκειμένου να φορτίζει τις μπαταρίες του. Βέβαια, με την δουλειά που κάνουμε, όπως πολύ καλά γνωρίζεται και εσείς, όλο και κάτι έκτακτο μπορεί να τύχει και να χρειαστεί να κάνουμε την ανάλογη παρέμβαση μας…

Κάπως έτσι σκέφτεται το δημόσιο και έχει ξεκινήσει το φαινόμενο των βραδινών email. Πολλές φορές έχουμε σχολιάσει στο παρελθόν το φαινόμενο των βραδινών πολύτιμων εγκυκλίων , ειδικά την περίοδο των μέτρων του κορονωϊού, αλλά έχουμε αφήσει ασχολίαστο το νέο φαινόμενο των βραδινών μαζικών email που στέλνονται από διάφορες υπηρεσίες όπως η ΑΑΔΕ , το ΓΕΜΗ , το Υπουργείο Εργασίας κλπ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts