Έκτακτα Φαινόμενα: H AAΔΕ πρόλαβε την ’’EVA’’

Έκτακτα Φαινόμενα: H AAΔΕ πρόλαβε την ’’EVA’’

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί παρελθόν και ο Νοέμβρης θα μας συντροφεύει για τις επόμενες είκοσι έξι ημέρες , μέχρι να δώσει τη θέση του στον τελευταίο μήνα του χρόνου και στην ευχάριστη αναμονή των εορτών που θα έρθουν. Μέχρι τότε βέβαια έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας , αφού μας περιμένουν για άλλη μία χρονιά ουκ ολίγες διαδικασίες να αντιμετωπίσουμε. Βέβαια,ο φετινός Νοέμβρης και ο φετινός Δεκέμβρης κρύβουν κάτι αθλητικά πρωτόγνωρο στις μέρες τους, αφού θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που θα βλέπουμε μουντιάλ ποδοσφαίρου φορώντας μπουφάν και μακρυμάνικα και όχι κοντομάνικα και μαγιό, ενώ η διοργάνωση γίνεται εν μέσω της ποδοσφαιρικής σεζόν και όχι στο τέλος της.

Στα δικά μας γήπεδα πάντως ο Νοέμβρης για αρχή επιφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη σε αρκετές επιχειρήσεις που είχαν λάβει χρήματα μέσω των προγραμμάτων των επιστρεπτέων προκαταβολών, οι οποίες καλούνται να επιστρέψουν άμεσα και εντόκως, όλο το ποσό που είχαν λάβει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η ενημέρωση για τη συγκεκριμένη υποχρέωση έγινε από την εφαρμογή e- κοινοποιήσεις της ΑΑΔΕ, μέσω της οποίας στάλθηκε μήνυμα βεβαίωσης χρηματικής οφειλής, όπως έλεγε και ο τίτλος του.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts