Κατά τα άλλα τα παιδιά καλά;;;

Κατά τα άλλα τα παιδιά καλά;;;

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Οκτώβριος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί με αυτό έχουμε να περιμένουμε ένα πολύ όμορφο τριήμερο , με καλό καιρό σύμφωνα με τις προβλέψεις. Μαζί με τριήμερο μας περιμένει και η αλλαγή της ώρας που θα γίνει την επόμενη Κυριακή τα ξημερώματα. Το «κλείδωμα» σε μία σταθερή ώρα έχει ξεχαστεί και έτσι παραμένουμε στο κλασικό μοτίβο μία ώρα μπροστά το καλοκαίρι και μία ώρα πίσω τον χειμώνα.

Η επιστροφή στη χειμερινή ώρα είναι η αγαπημένη των υπναράδων , αφού την ημέρα της αλλαγής ζουν την ίδια ώρα δύο φορές και έτσι κερδίζουν λιγάκι ύπνο για μία ώρα. Βέβαια, το καλοκαίρι ισχύει το ακριβώς αντίθετο και έτσι επιστρέφουν τη μία ώρα που κέρδισαν τον χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση η χειμερινή ώρα σηματοδοτεί την εισαγωγή στη χειμωνιάτικη περίοδο που νυχτώνει από πολύ νωρίς και έτσι θα είναι βέβαιο ότι θα φεύγουμε από τα γραφεία μας νύχτα , χωρίς να χρειάζεται να βάζουν το χεράκι τους οι αρμόδιοι των νομοθετημάτων και των διαδικασιών. Το αν θα φεύγουμε «νύχτα» ή «βαθιά νύχτα» θα φανεί στην πορεία των ημερών, αφού κλασικά μας περιμένουν ουκ ολίγες διαδικασίες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts