Μήπως ήρθε η ώρα για δημόσιες διαβουλεύσεις για διορθώσεις των διαδικασιών;;

Μήπως ήρθε η ώρα για δημόσιες διαβουλεύσεις για διορθώσεις των διαδικασιών;;

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Τζίκα-Τσουκαλά - Φοροτεχνικό και τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Την προηγούμενη εβδομάδα αναδείξαμε στο άρθρο μας ελάχιστα από τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη μετάβαση στην ψηφιακή διακυβέρνηση, τα οποία αν παραμείνουν κινδυνεύουμε όντως να μπούμε σε μία κατάσταση αναπόλησης του παρελθόντος με τις χειρόγραφες και χειροκίνητες διαδικασίες.

Προφανώς και τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα τρία που αναδείξαμε, αλλά απείρως περισσότερα, τα οποία για να έχει αξία να τα κουβεντιάζουμε ίσως θα ήταν καλύτερο να συνοδεύονται από ένα καλό μεζέ και αρκετά ποτήρια κρασιού, ώστε να μετατραπούν από στρεσογόνες ιστορίες που δημιουργούν άσχημα συναισθήματα, σε ιστορίες γέλιου. Θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει μία συνάντηση στην οποία ο κάθε συνάδελφος θα μεταφέρει 3-4 ιστορίες από την καθημερινότητα του. Είμαστε σίγουροι ότι η καταγραφή τους θα αρκεί ώστε να γραφτεί ένα πολύ μεγάλο βιβλίο που μελλοντικά θα αποτελέσει το σενάριο για μια καλή σειρά πολλών επεισοδίων. Το είδος της σειράς ας το κρίνει ο δημιουργός του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts