Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, δεν κάνει κακό...

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, δεν κάνει κακό...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Το «μεγάλο τριήμερο» για τους μπασκετικούς φίλους έφτασε, αφού σήμερα οι δύο «αιώνιοι» ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγάλη μάχη των ημιτελικών, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής. Φυσικά, οι ποδοσφαιρικοί φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού υπάρχει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο, δυστυχώς άλλη μία χρονιά κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και την Τετάρτη ο τελικός του Conference League με συμμετοχή ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1971, που ο Παναθηναϊκός είχε συμμετάσχει στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών. Φυσικά, το «ποδοσφαιρικό μενού» κλείνει το άλλο Σάββατο με τον τελικό του Champions League, που ουσιαστικά κλείνει την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ παράλληλα δίνει πάσα για το euro 2024 που θα ακολουθήσει.

Πολλά αθλητικά είπαμε και θα μας παρεξηγήσουν όσοι δεν ασχολούνται με το θέμα!!! Αλλά πως αλλιώς να ξεκινούσαμε το σημερινό μας άρθρο; Με τα γνωστά ζητήματα της καθημερινότητας μας; Η ζωή επιτάσσει και λίγο ενασχόληση, έστω και αποσπασματικά, με ζητήματα διαφορετικής φύσεως, τα λεγόμενα και ως χόμπι. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ακούραστα μηχανάκια που έχουν κατασκευαστεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό και μόνο. Βέβαια, σαν κλάδος η καθημερινότητα μας δεν μας αφήνει να πλήξουμε καθόλου, αφού συνεχώς όλο και σε κάποια ένταση θα βρεθούμε και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ή αν δεν είναι ένταση θα είναι κάποιος λαβύρινθος με έπαθλο τη φορολογική λύση του ζητήματος. Το πόσο δύσκολος είναι αυτός ο λαβύρινθος πιστεύουμε δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς, το ξέρετε καλύτερα από εμάς, αφού το αντιμετωπίζετε καθημερινά με διάφορα ζητήματα, που άλλες φορές, εύκολα ή δύσκολα, έχουν απάντηση και άλλες φορές απάντηση δεν μπορεί να δώσει ούτε η καλύτερη μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts