«Είναι όλα θέμα χρονοδιαγράμματος...»

«Είναι όλα θέμα χρονοδιαγράμματος...»

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Στα αθλητικά πάμε καλά… Πολύ καλά θα λέγαμε, αφού τη περασμένη εβδομάδα το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο Ευρωπαϊκές «Κούπες», η πρώτη της Κυριακής του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και η δεύτερη της Τετάρτης του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Όπως και να το κάνεις τα αθλητικά δρόμενα και στη συνέχεια τα πανηγύρια είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεσκάσει κάποιος από τα κλασικά της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε τα ίδια και περισσότερα. Κατά τα άλλα ο Μάϊος σήμερα θα μας χαιρετήσει και θα δώσει τη θέση του στον Ιούνιο και έτσι θα μπούμε με την ημερολογιακή στάμπα σε καλοκαιρινή σεζόν. Ήδη σιγά-σιγά αρχίζουν και το αντιλαμβάνονται αυτό οι μικροί μαθητές, με εξαίρεση αυτούς που δίνουν την πρώτη «μεγάλη μάχη» για την καριέρα τους, αυτή των πανελληνίων εξετάσεων.

Αφού ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά να έχουν δύναμη, ηρεμία και να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους στόχους τους, θα περάσουμε στα δικά μας γήπεδα, τα οποία φυσικά θυμίζουν καλοκαίρι μόνο από το γεγονός ότι άναψαν τα air condition στα γραφεία, γιατί κατά τα άλλα μόνο καλοκαίρι δεν θα λέγαμε ότι έχουμε. Αργούμε πολύ μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, έστω και αν οι συνταξιούχοι που δεν περιμένουν την αυτόματη υποβολή με την παραλαβή του εκκαθαριστικού εύχονται καλό καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts