Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα...

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Πάσχα ήταν και πέρασε για άλλη μία χρονιά. Ελπίζουμε να περάσατε όλοι σας καλά και να εκμεταλλευτήκατε κατά το δυνατόν τις «προσαυξημένες» ημέρες αργίας, αφού στις καθιερωμένες αργίες προστέθηκε και η μεταφερόμενη γιορτή της πρωτομαγιάς, αφού φέτος εορτάστηκε την Τρίτη του Πάσχα. Η συνέχεια των ημερών μέχρι την Κυριακή θυμίζει περισσότερο μια παρατεταμένη τσαγκαροδευτέρα, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν μία μικρή παράταση για τις επόμενες ημέρες και έτσι οι πόλεις έχουν μία εικόνα καλοκαιρινής κατάστασης ή κάπως έτσι. Βέβαια, από Δευτέρα που αρχίζουν και τα σχολεία πιστεύουμε ότι όλα θα επιστρέψουν στην απόλυτη κανονικότητα και η κίνηση θα αποκτήσει τη γνωστή κατάσταση της καθημερινότητας.

Πριν, όμως, πάμε στα δικά μας «γήπεδα», οφείλουμε να δώσουμε τα αθλητικά μας συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό του conference league και στις μπασκετικές ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague. Είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό που ξεκίνησε να συμβαίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και ολοκληρώθηκε την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Οι αθλητικές νίκες προφανώς και δεν λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου, όμως είναι ένας τρόπος να μπαίνει μία διαφορετική «πινελιά» σε αυτήν και να ασχολούμαστε και με κάτι ευχάριστο, έστω και αν είναι σε συλλογικό επίπεδο. Από τις συλλογικές επιτυχίες θεωρούμε ότι ξεκινούν και οι εθνικές αθλητικές επιτυχίες, άρα θα έρθουν και αυτές. Ελπίζουμε, λοιπόν, οι χαρές να συνεχιστούν και να προστεθούν και άλλοι σύλλογοι, άλλα αθλήματα και ούτω καθεξής, για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες «πινελιές» τέτοιου τύπου στην καθημερινότητα μας. Στο euro μπορεί να μην προκριθήκαμε, αλλά έχουμε ολυμπιακούς αγώνες μπροστά μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts