Το μητρώο θέλει στήριξη άμεσα!!!

Το μητρώο θέλει στήριξη άμεσα!!!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιανουάριος φτάνει προς το τέλος του και ο χειμώνας κάνει ελαφρώς την επανεμφάνιση του, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα των μετεωρολόγων επίκειται εξπρές χιονιάς τις επόμενες ημέρες. Βέβαια, το να αποτελεί είδηση Γενάρη μήνα ότι θα κάνει κρύο δεν είναι και πολύ φυσιολογικό, αλλά τι να κάνουμε, σημεία των καιρών είναι αυτά!

Στα δικά μας τα δεδομένα εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα παγετώνες και καύσωνες μαζί, αφού σχεδόν μόνιμα έχουμε ακραίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγές που πολλές φορές είναι προς όφελος των φορολογουμένων και της κοινωνίας γενικότερα και άλλες φορές προσπαθούν να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά λειτουργούν ανάποδα σε σχέση με τον σκοπό τους. Το λέμε αυτό, γιατί προφανώς και καμία αλλαγή δεν γίνεται με σκεπτικό ηθελημένα να ταλαιπωρήσει κάποιον, όμως από το αποτέλεσμα μπορεί να προκύπτει μία ταλαιπωρία, η οποία όσο παραμένει ακυρώνει και αμαυρώνει ολοκληρωτικά ή εν μέρει τον σκοπό της αλλαγής.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts