Μήπως ήρθε η ώρα να φύγει από τη μέση η «λογική» και η φαντασία;

Μήπως ήρθε η ώρα να φύγει από τη μέση η «λογική» και η φαντασία;

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο καύσωνας μας ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα που πέρασε. Βέβαια, ακόμα και σήμερα δεν έχουμε καταλάβει αν τα 40άρια ήταν καιρικό φαινόμενο ή αποτέλεσμα των εκλογικών αποτελεσμάτων. Γιατί σίγουρα η αποχή και τα εκλογικά αποτελέσματα των περισσότερων κομμάτων ανέβασαν το πολιτικό θερμόμετρο. Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απείχε από την εκλογική διαδικασία, όχι γιατί δεν ήθελαν να χάσουν μια ανάσα δροσιάς σε κάποια παραλία, αλλά, κατά τη γνώμη μας, σαν πολιτική επιλογή.

Και για όποιον άντεξε να παρακολουθήσει τις πολιτικές συζητήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, θα είδε ότι αυτές κινήθηκαν στην καθημερινότητα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Η ακρίβεια επικεντρώνεται στον τομέα της ενέργειας και των τροφίμων, με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ να έχουν πάρει την ανιούσα και να μην έχουν σταματημό. Η υγεία και η στέγη ήταν θέματα που κυριάρχησαν στην πολιτική επικαιρότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts