Καλά θα πάει (και) αυτό....

Καλά θα πάει (και) αυτό....

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Φεβρουάριος πλησιάζει στα μέσα του και όλοι οι ερωτευμένοι περιμένουν την ερχόμενη Τετάρτη να γιορτάσουν την καθιερωμένη ημέρα τους με τις γνωστές καρδούλες και όλα τα υπόλοιπα γνωστά. Από την άλλη, οι «εραστές» της σούβλας θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, αφού φέτος αργεί η δική τους αγαπημένη ημέρα της Τσικνοπέμπτης που θα γιορταστεί στις 7 Μαρτίου, άρα φέτος θα αποφύγουμε την «κόντρα» και το δίλλημα σοκολατάκια ή σούβλα, οπότε θα είναι ευκολότερο να γιορταστούν ανάλογα και οι δύο ημέρες!

Στα δικά μας τα λημέρια, πάντως, δεν έχουμε παράπονο, αφού τα αγαπημένα μας υπουργεία εργασίας και οικονομικών φρόντισαν την περασμένη εβδομάδα να γιορτάσουν προκαταβολικά και τις δύο ημέρες μαζί μας, αφού μας επιφύλαξαν δύο πολύ σημαντικές εκπλήξεις με εγκυκλίους και διαδικασίες που εν μέρει περιμέναμε, αλλά επιβεβαιώθηκαν και με την «στάμπα» των αρμοδίων. Βέβαια, οι «γιορτές», επετειακές και έκτακτες, καλά κρατούν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που το έχουμε κουβεντιάσει ουκ ολίγες φορές και προφανώς και θα το συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts