Αφήστε τους να ολοκληρώσουν το έργο

Αφήστε τους να ολοκληρώσουν το έργο

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα του Μαρτίου και μας περιμένει το πρώτο από τα δύο τριήμερα που μας επιφυλάσσει ο Μάρτιος. Πρώτα, θα ντυθούμε μασκαράδες, θα πετάξουμε χαρταετό και θα φάμε τα σαρακοστιανά μας και στο επόμενο τριήμερο θα βάλουμε τα γιορτινά μας και θα φάμε τον μπακαλιάρο μας, γιορτάζοντας την ελληνική επανάσταση του 1821. Τα κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά όπως και να έχει είναι μια ευχάριστη νότα οι αργίες, ειδικά όταν γίνονται τριήμερα μαζί με το Σαββατοκύριακο.

Βέβαια, η αργία παραμένει αργία αν έχεις την δυνατότητα να την εκμεταλλευτείς, ανάλογα με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές υποχρεώσεις. Για τις προσωπικές υποχρεώσεις δεν μας πέφτει λόγος, όμως στις επαγγελματικές υποχρεώσεις εδώ και κάποια χρόνια αντιλαμβανόμαστε ότι όλο και περισσότερες καταστάσεις μας περιορίζουν την δυνατότητα να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές ή υπολογιστές που μπορούν να δουλεύουν 24/7. Βέβαια και τα μηχανήματα πολλές φορές ζητούν την ξεκούραση τους με ένα restart ή ένα format, ενώ από την άλλη τα έτη λειτουργίας φτάνουν με το ζόρι τα 10-15 χρόνια, άρα αν ήταν άνθρωποι δεν θα έφταναν ούτε στην ενηλικίωση…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts