Τα ψιλά γράμματα του Προγράμματος ΕΣΠΑ για την εστίαση

Τα ψιλά γράμματα του Προγράμματος ΕΣΠΑ για την εστίαση

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο καιρός έχει αρχίσει και δείχνει τις καλοκαιρινές του διαθέσεις και μαζί με αυτόν φαίνεται ότι μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ελπίζουμε μόνιμα κι όχι προσωρινά, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, τα sms στο 13033, αλλά και η ιστορία με τις βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων, επαγγελματιών και μελών διοίκησης. Πόσες διενέξεις είχαμε πολλοί από εμάς με τους πελάτες, προκειμένου να τους πείσουμε ότι αυτή η παλαβή διαδικασία, δεν είναι υποχρέωσή μας... Για αυτό το τελευταίο δεν έχουμε επίσημη κρατική τοποθέτηση μέχρι στιγμής, αλλά το θεωρούμε αυτονόητο να καταργηθούν κι αυτές, αφού δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα ύπαρξής τους.

Επιπλέον, σταδιακά, αρκετές κλειστές δραστηριότητες έχουν αρχίσει και αποκτούν δικαίωμα επαναλειτουργίας, κρατώντας βέβαια τους όποιους περιορισμούς τους επιβάλλονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα χθές δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, με Δελτίο Τύπου, το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης οικονομικών δραστηριοτήτων που σχεδιάζεται να γίνει το επόμενο διάστημα....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts