Σχολιάζοντας τα μέτρα στήριξης

Σχολιάζοντας τα μέτρα στήριξης

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Μάρτιος μπορεί να έχει φτάσει στα μέσα του, αλλά ο καιρός επιμένει να μας κρατάει παγωμένους, με χαμηλές θερμοκρασίες και επερχόμενους παγετούς, σύμφωνα με τα λεγόμενα των μετεωρολόγων. Ευτυχώς, εμείς στο γραφείο σήμερα το πρωί βλέπουμε και ακούμε τις πρόβες των πολεμικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων – πάλι ευτυχώς μόνο πρόβες - και θυμόμαστε ότι πλησιάζει η εθνική εορτή, άρα και το τέλος του Μαρτίου που θα μας μεταφέρει στην καλοκαιρινή ώρα. Εάν περιμέναμε από τον καιρό, σίγουρα θα είχαμε μπερδευτεί και θα νομίζαμε ότι περιμένουμε τα Χριστούγεννα!!! Το μόνο που σίγουρα δεν θα θυμόμασταν θα ήταν να πάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά την άλλη Κυριακή τα ξημερώματα.

Από την άλλη, στα δικά μας θέματα, την εβδομάδα που φεύγει μόνο παγωμένη δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε, αφού μας επεφύλασσε πολλές «καυτές» ειδήσεις. Στο σημερινό μας άρθρο κρίνουμε χρήσιμο να κάνουμε μια αναφορά στα μέτρα που εξαγγέλθηκαν προχθές από τον Πρωθυπουργό και εξειδικεύτηκαν εχθές από τους αρμόδιους Υπουργούς όσον αφορά το πακέτο στήριξης ύψους 1,1 δις ευρώ, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά, ξεκινώντας από τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο:...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts