Στο πλευρό των λογιστών / φοροτεχνικών το ΕΕΑ

Στο πλευρό των λογιστών / φοροτεχνικών το ΕΕΑ

Στην προχθεσινή συνάντηση ανάμεσα στην Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Αντιπροσώπων της Ε.Φ.Ε.Ε.Α διαφάνηκε για ακόμα μία φορά το πνεύμα αγαστής συνεργασίας που διακρίνει τη σχέση και τη στενή τους συνεργασία και αλληλουποστήριξη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και είχε σκοπό να διερευνήσουν σε τι άλλες δράσεις μπορούν να συμπράξουν πέραν από τις πάμπολλες ενημερωτικές επιμορφωτικές και διάφορες άλλες δράσεις.

Στην προχθεσινή συνάντηση ανάμεσα στην Διοίκηση του Ε.Ε.Α. και Αντιπροσωπίας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. διαφάνηκε το πνεύμα αγαστής συνεργασίας που διέπει τη σχέση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με τον κλάδο των λογιστών/φοροτεχνικών.

photo: Πρόεδρος ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος Επιτροπής Λογιστών του Ε.Ε.Α κ Σπύρος Σταυρούλιας και από την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Κων. Κούβαρης και τα μέλη του Δ.Σ. Ειρήνη Τσεσμελή, Απόστολος Ντάλλας και Βασίλης Βασιλειάδης

 

Ανέδειξε παράλληλα τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου, μεταξύ των οποίων η δωρεάν δημιουργία site και e-shop, καθώς και η δυνατότητα εκπαίδευσης και υποστήριξης για την διαχείρηση των ψηφιακών αυτών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Author’s Posts