Image

Παναγιώτης Παντελής

Ο Παναγιώτης Παντελής σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Οικονομίας & Εμπορίου της Κατάνης στην Ιταλία και είναι πτυχιούχος οικονομολόγος (Dott. Commercialista) & Λογιστής - Φοροτέχνης Α' Τάξης.

Ειδικεύεται σε θέματα φορολογικών ελέγχων και ανοίγματα λογαριασμών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.)

Υπήρξε μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού έως το 1990. Ως εκ τούτου, συνεργάσθηκε με διάφορες εταιρίες οι οποίες είχαν εμπορική δραστηριότητα και οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα. Ανάμεσά  τους και η εταιρία F. Ili Constanzo Spa, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ιταλία, στον τομέα των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων σε εταιρία διεθνών μεταφορών, με κύρια αρμοδιότητα την οργάνωση γραμμής μεταφορών προϊόντων οδικώς από την κεντρική και νότια Ιταλία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Το 1993 ίδρυσε τη φοροτεχνική εταιρία Pantelis & Partners Tax & Accounting Specialists, η οποία παρέχει: 

 • Φοροτεχνικές - Λογιστικές Υπηρεσίες
 • Μισθολογικές και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (ΙΚΑ)
 • Νομικές Υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες Αδειών Λειτουργίας (παρουσία μόνιμου Μηχανικού)
 • Υπηρεσίες Εκτίμησης Ακινήτων (πραγματογνωμοσύνη)
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
 • Επιδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
 • Υπηρεσίες Φορολογικών και Λογιστικών Συμβουλών σε εταιρίες του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, κ.α.)
 • Φορολογικοί έλεγχοι ΣΔΟΕ – ΔΟΥ κ.λπ.

Λοιπές δραστηριότητες 

 • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας από το 1992
 • Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ECOFAN: ecofan.gr)
 • Κύριος φορολογικός και οικονομικός αναλυτής σε πληθώρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και αρθρογράφος σε φορολογικά sites, περιοδικά και εφημερίδες
 • Εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων διαδικτυακών και μη.
Image

Ηλίας Χατζηγεωργίου

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου είναι Λογιστής - Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα της Λογιστικής. 

Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε σε γραφείο Οικονομοτεχνικών Μελετών, συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετές μελέτες βιωσιμότητας δημοσίων και ιδιωτικών έργων, καθώς και επιχειρήσεων, ενώ από το 2002 εργάστηκε ως βοηθός λογιστή στο ανάλογο τμήμα του εν λόγω γραφείου, φέροντας εις πέρας όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούσαν την τήρηση λογιστικών βιβλίων για επιχειρήσεις. 

Το 2005 ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία του με την εταιρεία μας, ενώ από το 2011 είναι εταιρικό μέλος και διαχειριστής της, καθώς και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. 

Ειδικεύεται σε θέματα: 

 • Φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

 • Φ.Π.Α. και Ε.Λ.Π.

 • Φορολογικών ελέγχων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

 • Κατοίκων εξωτερικού και φορολογίας παγκόσμιου εισοδήματος

Λοιπές δραστηριότητες: 

 • Μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ΕΚΟΦΑΝ) από το 2010

 • Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2011

 • Φορολογικός Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2012 έως το 2017

 • Το 2017, έχοντας θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για πρώτη φορά, εκλέχθηκε 2ος επιλαχών στο Διοικητικό Συμβούλιο

 • Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μετά από την επιλογή του από τον Πρόεδρο και τη Διοικητική Επιτροπή 

 • Αρθρογράφος επί φορολογικών και οικονομικών θεμάτων σε οικονομικές εφημερίδες, επιστημονικά έντυπα και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες ενημέρωσης.

 • Βασικός αναλυτής επί φορολογικών θεμάτων στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (ΕΡΤ, OPENTV, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, SBC-ΑΤΤΙCA TV, KONTRACHANNEL κ.α.), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, REALFM, ΕΡΑ1, ΑΘΗΝΑ 984, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM κ.α.) και σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων το CAPITAL.GR και το E-FOROLOGIA.GR.

 • Εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων, διαδικτυακών και μη. 

Οι ειδικοί μας

Μόσχου Ιωάννα
Μόσχου Ιωάννα
Η Ιωάννα Μόσχου είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών, με διπλωματική εργασία στις «Ετήσιες Δημοσιοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις των Επιχειρήσεων». Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η ενημέρωσή της είναι συνεχής, μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφία σχετική με το αντικείμενό της. Από το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία. Από το 2011 είναι υπεύθυνη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του τμήματος απλογραφικών βιβλίων, αργότερα, το 2014, άρχισε να εντάσσει στις αρμοδιότητές της την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ενώ από το 2016 ασχολείται και με τον τομέα των Φορολογικών Ελέγχων. Συγχρόνως, το 2018 συμμετέχει στην «Επιτροπή Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Λουσίδη Μαίρη
Λουσίδη Μαίρη
Η Μαίρη Λουσίδη είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με 11 χρόνια εμπειρία στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων, ανεξαρτήτου νομικής μορφής. Έχει εργασθεί στο παρελθόν σε λογιστήριο μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας με διπλογραφικά βιβλία σαν βοηθός λογιστή, στη διαχείριση χρηματοοικονομικών ταμείου, στην παρακολούθηση και καταχώρηση των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας και παράλληλα για άλλες εταιρείες του ίδιου ομίλου. Ακόμα, έχει εργασθεί στο λογιστήριο γνωστού μεγάλου ιδιωτικού σχολικού εκπαιδευτηρίου της Αθήνας, καθώς και σε άλλη διαφημιστική εταιρεία. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο τα διπλογραφικά βιβλία, ενώ παράλληλα ήταν Φοροτεχνικός Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Χατζόπουλος Βασίλης
Χατζόπουλος Βασίλης
Ο Βασίλης Χατζόπουλος αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως Υπεύθυνος Εμπορικού τμήματος σε γνωστό οικονομικό έντυπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, ερχόμενος σε επαφή με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν κυρίως στην αγορά ακινήτων, απέκτησε γνώση της αγοράς και των αναγκών της κάθε επιχείρησης. Η επιμόρφωσή του συνεχίζεται συμμετέχοντας σε σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα. Από το 2011 ανήκει στην ομάδα μας, ασχολούμενος κυρίως με την τήρηση διπλογραφικών βιβλίων ανεξαρτήτως νομικής μορφής, τη φορολογία εισοδήματος, ενώ είναι και Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. Έχει επίσης συμμετοχή σε άρθρα στο διαδίκτυο. Παράλληλα, το 2018 το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τον επέλεξε να ενταχθεί σε αυτήν.
Τζινιέρη Ναδίνα
Τζινιέρη Ναδίνα
Η Ναδίνα Τζινιέρη είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Εδώ και 35 έτη εργάζεται στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2002 με αντικείμενο δραστηριότητας τα διπλογραφικά βιβλία των επιχειρήσεων, καθώς και τα Δ.Λ.Π. Έχει συνεχή ενημέρωση μέσα από ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Μπούμπαλου Εύη
Μπούμπαλου Εύη
Η Εύη Μπούμπαλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας, με ειδικότητα στη λογιστική εταιρειών. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Έχει συνεχή ενημέρωση συμμετέχοντας σε ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφία. Από το 2007 εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας μας, με αντικείμενο δραστηριότητας τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία, ανεξαρτήτως νομικής μορφής.
Παναγιωτοπούλου Βάσω
Παναγιωτοπούλου Βάσω
Η Βάσω Παναγιωτοπούλου είναι λογίστρια-φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ΑΕ ως Διοικητικό Στέλεχος στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και σε δημόσιο φορέα, στον τομέα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Εν συνεχεία, απασχολήθηκε από λογιστικό γραφείο στην τήρηση αρχικά απλογραφικών βιβλίων και αργότερα σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Από το 2017 ανήκει στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων. Συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες, ενώ επίσης συμμετέχει και στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Σταυρινού Ειρήνη - Μαρία
Σταυρινού Ειρήνη - Μαρία
Η Ειρήνη-Μαρία Σταυρινού είναι πτυχιούχος του τμήματος «Χρηματοοικονομική Λογιστική» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Το 2014 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των απλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, τις καταχωρήσεις, την απόδοση ΦΠΑ και τις φορολογικές δηλώσεις. Από τo 2017 είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Απλογραφικών Βιβλίων. Έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο, ενώ συνεχώς ενημερώνεται παρακολουθώντας ημερίδες και σεμινάρια επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Κίκιρα Σταυρούλα
Κίκιρα Σταυρούλα
Η Σταυρούλα Κίκιρα σπούδασε Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Είναι ειδικευμένη στον τομέα της μισθοδοσίας, καθώς και της ασφάλισης ταμείων, με πλούσια αρθρογραφία σε θέματα που αφορούν το αντικείμενό της. Έχει συνεχή ενημέρωση μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2007, στο τμήμα των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Το 2008 άρχισε να ασχολείται με θέματα μισθοδοσίας, ενώ από το 2012 είναι Υπεύθυνη του τμήματος μισθοδοσίας. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί ως εισηγήτρια θεμάτων μισθοδοσίας.
Παναγοπούλου Εύα
Παναγοπούλου Εύα
Η Εύα Παναγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανογραφημένου – Φοροτεχνικού Λογιστηρίου. Έχει ενταχθεί στην ομάδα μας από το 2017 με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των απλογραφικών βιβλίων, καθώς επίσης και την απόδοση ΦΠΑ. Έχει ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Καρακασιάδη Ρούλα
Καρακασιάδη Ρούλα
Η Ρούλα Καρακασιάδη είναι απόφοιτη του τμήματος «Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & στην Οικονομία» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιόνιων Νήσων, με διπλωματική εργασία στην «Παγκόσμια Οικονομική Κρίση και τις Επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία». Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Κεντρική Αγροτική Τράπεζα στο τμήμα Διαχείρισης Τραπεζικών Προϊόντων και στην Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Διαθέσιμων Προϊόντων. Επίσης, έχει εργασθεί ως Υπεύθυνη Οικονομικής Διαχείρισης καταστήματος πολύ γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα του καφέ. Έχει συνεχή ενημέρωση μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια και αρκετές συμμετοχές σε άρθρα. Στο τμήμα μισθοδοσίας του γραφείου μας εντάχθηκε το 2017, με αντικείμενο δραστηριότητας τις καταχωρήσεις, καταθέσεις προσλήψεων στην ΕΡΓΑΝΗ, ανανεώσεις συμβάσεων, κ.λπ.
Μόσχου Μαρία
Μόσχου Μαρία
Η Μαρία Μόσχου αποφοίτησε από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με κατεύθυνση «Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμοί» και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, στη Δ4 Διεύθυνση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ακολούθησε ειδίκευσή της στο Management στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον χώρο της μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων, καθώς και στο Τμήμα Νομοθεσίας γνωστού νομικού περιοδικού, μελετώντας τη Φορολογική, Εργατική, Ασφαλιστική και Υγειονομική νομοθεσία. Από το 2017 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας ως γραμματέας και παράλληλα είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια των άρθρων μας και των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) του γραφείου μας.
Χατζηνικολάου Νίκος
Χατζηνικολάου Νίκος
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι απόφοιτος Λυκείου. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2011 και είναι υπεύθυνος για διεκπεραιώσεις σε Δ.Ο.Υ, ασφαλιστικούς φορείς και άλλες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Κανδύλης Νίκος
Κανδύλης Νίκος
Ο Νίκος Κανδύλης είναι απόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με διπλωματική εργασία στην «Αξιολόγηση Φορολογικού Συστήματος». Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η συνεργασία με το γραφείο μας ξεκίνησε το 2013 με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση απλογραφικών βιβλίων, ενώ από το 2015 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Έχει συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον κλάδο μέσα από συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και μια πλούσια συμμετοχή σε άρθρα. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί στην επιτροπή.
Βότανος Αργύρης
Βότανος Αργύρης
Ο Αργύρης Βότανος είναι απόφοιτος του τμήματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας. Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η επιμόρφωσή του είναι συνεχής μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2010, με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, τη φορολογία εισοδήματος, τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων, την απόδοση ΦΠΑ, καθώς και τη διεκπεραίωση εργασιών φορολογικού χαρακτήρα στη ΔΟΥ και σε άλλους δημόσιους φορείς, ενώ από το 2015 είναι Υπεύθυνος Δηλώσεων Φυσικών Προσώπων. Επίσης, έχει ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία στο διαδίκτυο σχετικά με το αντικείμενό του. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συμμετέχει σε αυτήν.
Τσουκαλάς - Τζίκας Παναγιώτης
Τσουκαλάς - Τζίκας Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς-Τζίκας είναι απόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια A’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα του γραφείου μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία και τη φορολογία εισοδήματος. Από το 2020 ασχολείται και με την τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Είναι υπεύθυνος για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεων πόθεν έσχες και τη διεκπεραίωση ζητημάτων που προκύπτουν σε δημόσιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Κ.Ε.Α.Ο., Ο.Π.Ε.Κ.Α., Γ.Ε.ΜΗ., Επιμελητήρια, κ.α.). Επίσης συμμετέχει στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο και σε περιοδικά. ενώ συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Παπαζυμούρη Λία
Παπαζυμούρη Λία
Η Λία Παπαζυμούρη είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Εντάχθηκε στο δυναμικό του γραφείου μας το 2012 με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, ενώ από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται στο τμήμα μισθοδοσίας με αντικείμενο δραστηριότητας, μεταξύ άλλων, τις καταθέσεις προσλήψεων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και τις ανανεώσεις συμβάσεων. Η ενημέρωσή της στο αντικείμενό της είναι συνεχής, μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ ταυτόχρονα έχει ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία.
Ακουμιανάκη Κωνσταντίνα
Ακουμιανάκη Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα Ακουμιανάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος «Business Economics And Accounting» του IST College. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και διεκπεραιώνει εσωτερικές εργασίες.
Κηπουρού Παναγιώτα
Κηπουρού Παναγιώτα
Η Παναγιώτα Κηπουρού είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Greenwich του τμήματος «Business Economics», με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα «Strategic Marketing» του ίδιου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα της διαφήμισης και του marketing σαν assistant manager και αργότερα σαν Υπεύθυνη Διαφήμισης σε συνδρομητικό περιοδικό. Στο δυναμικό της ομάδας μας εντάχθηκε το 2017 σαν υπεύθυνη marketing και προβολής του Παναγιώτη Παντελή και του Ηλία Χατζηγεωργίου στην προεκλογική καμπάνια τους για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Συνεχίζει να εργάζεται μαζί μας σαν Γραμματεία Διοίκησης και Υπεύθυνη Marketing, Προώθησης και Προβολής του γραφείου.
Γόβα Νίκη
Γόβα Νίκη
Η Νίκη Γόβα είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Ανακαίνισης και Αποκατάστασης κτιρίων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδος. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Πολιτισμού στο τμήμα Αναστήλωσης και Αποκατάστασης Νεοκλασικών κτιρίων. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στη διεκπεραίωση αρχιτεκτονικών μελετών και στην επίβλεψη κατασκευών. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την οικονομική διαχείριση και επίβλεψη, ενώ από το 2017 είναι Υπεύθυνη Διαχείρισης Οικονομικών.
Image

Ελένη Νερούτσου

Η Ελένη Νερούτσου είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Α/Α : 2367/1984), Εργοληπτικό πτυχίο Μ.Ε.Κ. (αρ. Μ.Ε.Κ. 11268). Από το 1984 έως σήμερα εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο ιδιωτικά και δημόσια έργα Πολιτικού Μηχανικού.

Αντικείμενο εργασίας

 • Έκδοση οικοδομικών αδειών
 • Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή οικοδομικών έργων κάθε κατηγορίας
 • Σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων
 • Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών και πινάκων ποσοστών συνιδιοκτησίας
 • Ανακαινίσεις, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επεμβάσεις στο κέλυφος οικοδομών
 • Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων, εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Επιμετρήσεις και επιβλέψεις Εκκλησιαστικών Έργων, σε συνεργασία με άλλα Τεχνικά Γραφεία.
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
 • Έλεγχοι – πορίσματα οικοδομικών έργων, ως Ελεγκτής Δόμησης
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις.

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος - Συμμετοχή σε Επαγγελματικούς Συλλόγους

 • Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1984
 • Μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας από το 1984
 • Μέλος του Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ
 • Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων από το 1988
 • Μέλος του Μητρώου Ελεγκτών Δόμησης

Λοιπές δραστηριότητες

 • Εργολάβος Δημοσίων Έργων, με αντικείμενο την κατασκευή Δημοσίων Έργων είτε ατομικά, είτε ως στέλεχος εταιρίας από το 1989 έως το 2004 
 • Διαδοχικά στέλεχος των εργοληπτικών εταιριών «ΠΑΡΝΩΝ Α.Ε.» και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» από το 1995 έως το 2004 
 • Επίσημος Πραγματογνώμων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε Πραγματογνωμοσύνες πάσης φύσεως Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού επί σειρά ετών. 

Με το γραφείο μας συνεργάζεται για θέματα:

 • Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού, πάσης φύσεως
 • Αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων πάσης φύσεως
 • Υπηρεσίες Τραπεζικών Συναλλαγών, Δανείων, Επιδοτήσεων κ.λπ..