Με τη φύση δύσκολα τα βάζεις... Είναι πολύ δυνατή!

Με τη φύση δύσκολα τα βάζεις... Είναι πολύ δυνατή!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

 Συνηθίζουμε πολλές φορές στο εβδομαδιαίο μας άρθρο στο e-forologia να ξεκινάμε με πρόλογο που δεν έχει άμεση σχέση με το επάγγελμα μας, αλλά έχει άμεση σχέση με όλη την κοινωνία. Δυστυχώς και αυτή την εβδομάδα η επικαιρότητα μας επιτάσσει να μην αλλάξουμε την προαναφερόμενη συνήθεια μας, αφού δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στα συγκλονιστικά γεγονότα που έφερε η κακοκαιρία με όνομα Daniel, αλλάζοντας το τοπίο της χώρας από καμένο λόγω των πυρκαγιών, σε πλημμυρισμένο και κατεστραμμένο λόγω των φοβερών πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Ελλάδας.

Πρωτοφανείς καταστροφές που ξεκίνησαν από τα βουνά της Μαγνησίας και μοιραία μεταφέρθηκαν και στα παράλια του ίδιου νομού, αλλά όσο το καιρικό φαινόμενο αναπτυσσόταν, όλο και περισσότεροι νομοί προστέθηκαν στο «κάδρο» των τρομερών καταστροφών, αφού «παρέα» στην Μαγνησία κάνουν και ο νομός Καρδίτσας, Τρικάλων, Λαρίσης, αλλά και Φθιώτιδας. Ας μας συγχωρέσει κάποια περιοχή αν μας διαφεύγει και δεν την αναφέραμε, αφού πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα στο θέμα αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts