Ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου – Το Ε.Ε.Α. συμμετέχει με περίπτερο

Ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου – Το Ε.Ε.Α. συμμετέχει με περίπτερο
  • Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει και φέτος- όπως κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια- δυναμικό «παρών» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • Συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη του ΕΕΑ, με δωρεάν αυτοτελές περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α..

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η ΔΕΘ με διαχρονική συνέπεια στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, έρχεται να μας παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα της χώρας.

Στη φετινή διοργάνωση, 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Δημοκρατία της Βουλγαρίας – η γείτονα χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών – η οποία δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO.

Η 87η ΔΕΘ, διατηρώντας παράλληλα ζωντανό τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών που θα προσελκύσουν όπως κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

Το Ε.Ε.Α. συμμετέχει με περίπτερο στη  Δ.Ε.Θ. – Δωρεάν παροχή περιπτέρου στα μέλη του

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει και φέτος- όπως κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια- δυναμικό «παρών» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, η «καρδιά» του επιχειρείν θα «χτυπά» στη Θεσσαλονίκη και βέβαια δεν θα μπορούσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών να απουσιάσει από αυτή τη μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις και φορείς.

Με σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και πρώτιστη προτεραιότητά του τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, το Επιμελητήριο, προσέφερε – για 7η χρονιά- στα μέλη του τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής, με αυτοτελές περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α..

Πηγή: eea.gr

Author’s Posts