Όχι ξανά τα ίδια...

Όχι ξανά τα ίδια...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Εδώ και πολλά χρόνια κάθε Παρασκευή μας έχει γίνει ευχάριστη συνήθεια το εβδομαδιαίο μας ραντεβού μέσα από τη φιλόξενη σελίδα του e-forologia , όπου αναλύουμε τα δικά μας θέματα και ζητήματα. Το συγκεκριμένο ραντεβού ελάχιστες φορές δεν έχει πραγματοποιηθεί και όταν αυτό δεν είχε γίνει, ήταν για λόγους αργιών και καλοκαιριού.

Την προηγούμενη Παρασκευή ήταν για πρώτη φορά στα χρονικά που νιώσαμε την ανάγκη να αναβάλουμε το εβδομαδιαίο μας άρθρο, για κάτι τόσο πολύ σοβαρό που είχε συμβεί. Γνωρίζουμε ότι αυτή η λέξη είναι πολύ μικρή για να περιγράψει κάποιος αυτό το οποίο συνέβη, αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος τις κατάλληλες λέξεις να το περιγράψει. Η απουσία μας δεν ήταν για λόγους συμμετοχής στο εθνικό πένθος, απλά ήταν αδύνατον να μπορέσουμε να αναλύσουμε οποιοδήποτε άλλο θέμα. Ήμασταν απλά παγωμένοι… Νιώθαμε ότι θα ήταν άκυρο και άκαιρο να γράψουμε για οτιδήποτε άλλο.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts