Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ενημερωτικό Webinar του Ε.Ε.Α. για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 14/5 ένα πολύ χρήσιμο Webinar με εισηγήσεις από ειδικούς συνεργάτες του ΕΕΑ.

Παρότι είναι ένας κλάδος υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα ΚΞΓ, εξαιτίας της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας τους, καλούνται να αντιμετωπίσουν σωρεία ζητημάτων τόσο ως προς τις φορολογικές, ασφαλιστικές, εργασιακές και οικονομικές τους υποχρεώσεις όσο και ως προς την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του Κορονοϊού.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την στήριξή του στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και για τη διάθεση της πλατφόρμας του Ε.Ε.Α. για το Webinar, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Ε.Ε.Α., κο Γεώργιο Ζηκόπουλο. Οι επαγγελματίες του κλάδου έλαβαν μια υψηλού επιπέδου ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, νομοθετικές παρεμβάσεις και αναμενόμενες ρυθμίσεις. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα να απαντηθούν ορισμένα κρίσημα και καυτά ερωτήματα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς. Συντόνισε ο δημοσιογράφος, κ. Πάνος Τουμάσης. Εισηγήσεις πραγματοποίησαν οι κ.κ.: Γεώργιος Ζηκόπουλος, Πρόεδρος Europalso και μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Α., Παναγιώτης Παντελής, Φοροτεχνικός, οικονομικός επόπτης και μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ, Ηλίας Χατζηγεωργίου, Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Λογιστών ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Ντελέζος, Msc PhDc Υγιεινολόγος, Λέκτορας Παν/μίου Δυτικής Αττικής, Σουζάνα Κλημεντίδη, Δικηγόρος, Συνεργάτης ΕΕΑ.

Μπορείτε να δείτε το webinar: https://youtu.be/D61D_8bhCcM

Author’s Posts