ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το Φοροτεχνικό μας γραφείο "Παναγιώτης Παντελής & Συνεργάτες ΙΚΕ" παίρνει μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες μέρες ο νέος κορωνοϊός έφτασε και στη χώρα μας, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση όσον αφορά τη λειτουργία των επιχειρήσεων και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό και για το φοροτεχνικό μας γραφείο.

Καταρχάς, σήμερα, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό, το γραφείο μας θα κλείσει πολύ νωρίτερα για να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Από τη Δευτέρα 16/03/2020, προσπαθώντας και εμείς να συμβάλουμε στον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσής του και σεβόμενοι την υγεία όλων μας (πελατών και προσωπικού), συστήνουμε αυστηρά τον περιορισμό των επισκέψεων στην έδρα του φοροτεχνικού μας γραφείου.

Σχεδόν όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι δυνατό να τα λύσουμε, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, είτε μέσω e-mail, είτε με επικοινωνία μέσω skype. Εάν παρ’ όλα αυτά θεωρείτε τη φυσική σας παρουσία απαραίτητη στους χώρους του γραφείου μας, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε πρώτα με τη γραμματεία μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail και να εξετάζεται η υπόθεσή σας από τους αρμόδιους.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να «παγώσει» και η λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών. Ήδη κάποιες εφορίες κλείνουν για απολύμανση, ενώ η οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί τους θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και για συγκεκριμένες πράξεις. Επιπλέον, έχει ήδη προταθεί η μεταφορά όλων των προθεσμιών για τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις όλων των επιχειρήσεων κατά 30 ημέρες.

Επομένως, εάν υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να εξετάσουμε, αυτό θα γίνεται με βάση την ανωτέρω κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Author’s Posts